FTK016: ALECTO (GR) + Start Today + Expectations + Throat Fisting

Направи-си-сам колективът

For The Kids Booking
www.ftkbooking.net

представя петнайстото по ред събитие с участието на:

ALECTO (ex- Eternal Hated) от Volos, Greece.
http://www.facebook.com/alectogreece
С членове на Eternal hated и My turn, които вече са свирили в България – новосъздадените ALECTO бързат да натрупат концертна статистика, в това число и София. За всички фенове на тежкия/мрачен хардкор.

START TODAY (strawberry hardcore)
http://www.facebook.com/starttodaybg
След повече от едногодишно затишие коматевските вълци се събират, за да посвирят….. веднъж по повод липсата на коледа и нова година през 2012. Елате да отпразнуваме заедно със стари шлагери и бурни танци.

EXPECTATIONS (raw cacao hardcore)
http://www.facebook.com/onlywhenshared
Още не са отпочинали от Vultures become Eagles турнето, момчетата от Expectations готвят втората си пълнометражна обиколка, този път в Германия, Швейцария, Италия и т.н. през май 2013. В промеждутъка ще има и няколко концерта в България, единт от които, последен за 2012 е участието във FTK015.

THROAT FISTING (rotten apple hardcore)
http://www.facebook.com/throatfisting
Те не са хубави хора – даже напротив. Музиката им също не е хубава – точно обратното. Защо ще участват? Защото са ни приятели и пеят за хубави неща – пластмаса и червеният кръст. Елате навреме, за да послушате мрачния метъл на нашите момчета TxF.

Мястото – добре познатият Grindhouse Skateclub.

Шоуто започва точно в 19:00 и струва две бири и малко (7 лв).

Въпреки очакваните минусови температури не пропускайте да вземете съботния си душ и помнете, че тази година няма да има коледа и нова година.

Това го знаете, но… не яжте месо – абсурдно е. Cooking екипът на FTK ще се погрижи за ултимативно изживяване с грижливо приготвена vegan храна.

Всеки който покаже татуирана ягода или сурово какао ще получи безплатна покана за концерта, както и всеки втори с общ успех от 5.50 нагоре в училище (носете си оригиналните бележници).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>